Akció DUDE PERFECT

RAJONGÓI KÉZIKÖNYV MAGYARUL
Egyenesen a DP főhadiszállásáról!
Ha kedveled ezt az öt srácot, akkor ez az a könyv, amelyre oly régóta vártál!
A vizespalackdobásoktól, a kosaras trükkökig ez az öt, vidámságot szerető srác (és a titokzatos Panda) a legelképesztőbb mutatványokat is látszólag könnyedén kivitelezi. Gondolkodtál már rajta, vajon hogyan csinálják? Nos, a Dude Perfect: 101 Trükk, Tipp és Menő Tény című könyvből mindezt megtudhatod. 

Amit a könyvben találsz:
Lépésről lépésre haladó instrukciókat arra vonatkozóan, hogyan tudod megcsinálni a srácok legnépszerűbb trükkjeit.
Bepillantást a színfalak mögé, hogy miként is születtek azok a lenyűgöző sportpillanatok.
Közelebbről megismerheted mindegyik srác legfényesebb pillanatait, illetve személyes tapasztalatait.
Alig hihető igazságokat tartalmazó információs ábrákat, az inspirálótól egészen az abszurd kategóriáig.
A látszólag lehetetlen trükkök mögött húzódó észbontó tényeket (mert hát, hogyan is csinálták valójában?).
Ötleteket önálló mutatványok kivitelezéséhez, egy az egy elleni kihívások sikeres megvalósításához vagy egy esti családi játékparti megszervezéséhez.
A DP-életforma alapvető elemeit: soha ne add fel, tűzz ki célokat, csapatban dolgozz, és értékeld a barátaidat.

Cselezz, hajíts, rúgj, dobj és nevess a rád jellemző módon a kihívások közepette, melyek tágítják a határaidat, lenyűgözik a barátaidat, és előhozzák belőled a legjobb énedet.

Szerző Dude Perfect és Travis Thrasher
Alcím 101 TRÜKK, TIPP ÉS MENŐ TÉNY
Eredeti cím Dude Perfect – 101 Tricks, Tips and Cool Stuff
Fordította Nyírő Márk, Nyírő Erik, Surjányi Lehel
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2022-12-14
Oldalszám 256
Nyelv magyar
Kötés cérnafűzött, keménytáblás

Szerzőink

  • Németh Sándor Németh Sándor
  • Derek Prince Derek Prince
  • Kenneth E. Hagin Kenneth E. Hagin
  • Joel Osteen Joel Osteen
  • Billy Graham Billy Graham
  • John F. Walvoord John F. Walvoord
  • Tarjányi Péter és Dosek Rita Tarjányi Péter és Dosek Rita
  • John Loftus és Mark Aarons John Loftus és Mark Aarons

Rólunk

A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként. A kiadó jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A Hit Gyülekezete olyan közismert és nagy népszerűségnek örvendő keresztény vezetők, illetve szerzők könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Derek Prince, Kenneth E. Hagin, Marilyn Hickey, Billy Graham, Joel Osteen, Randall Price, John Hagee vagy Lester Sumrall. Ezek a kiadványok nem csupán itthon, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a neoprotestáns közösségekre. A hitéleti könyvek mellett azonban politikával, közélettel, családdal foglalkozó művek is megtalálhatók a Patmos Records kínálatában.

A Patmos Records 2011-ben jelentette meg a nyelvezetében és formájában egyaránt megújított magyar nyelvű Biblia-sorozatát, amely 2012-ben kiemelkedő szakmai elismerésben is részesült, amikor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapest Márka díjjal is kitűntették a kiadót a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett eredményes munkájáért.

A kiadó a könyvterjesztés területén is újításba kezdett, amikor 2012 augusztusában megnyitotta Patmos Book and Café nevet viselő üzletét Budapest belvárosában. A kávézó arra kínál lehetőséget, hogy az érdeklődők vonzó, kellemes környezetben böngészhessék és vásárolhassák meg a kiadványokat.

Patmos Book & Café a belvárosban

A Patmos Records gondozásában megjelent könyvek és egyéb kiadványok webáruházunk mellett a Patmos Book and Café (V. kerület, József nádor tér 9.) üzletben, Budapesten a Hit Parkban, illetve a Hit Gyülekezete vidéki istentiszteleteinek helyszínein is megvásárolhatóak.