Akció Ez élet sötétsége

A nyolcvanas évek derekán született lebilincselően izgalmas könyv, amely mit sem veszített aktualitásából.

„Ashton városban egy darabig minden a szokott kerékvágásban zajlik. De aztán egy szkeptikus újságíró és egy imádkozó lelkész titokzatos jelenségekre figyel fel. Nyomozásuk során hirtelen egy New Age összeesküvés kellős közepébe csöppennek, melynek célja az emberi tudat kontrollálása. Ádáz küzdelem alakul ki a jó és a gonosz, a mennyei seregek és a démonvilág között.”

Frank E. Peretti a szellemi harc és a láthatatlan világ úttörő regényírójaként számos bestseller mű szerzője. Az Ez élet sötétsége megjelenése óta több, mint 2,7 millió példányban fogyott el. Magával ragadó történet, mely éles képet tár elénk a szellemi harc és az ima szükségességéről.

Szerző Frank E. Peretti
Alcím Két világ - Egy háború
Eredeti cím This Present Darkness
Fordította Vékey Ádám
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2017-11-21
Kiadás Második javított kiadás
Oldalszám 403
Nyelv magyar
Kötés puha

Szerzőink

  • Németh Sándor Németh Sándor
  • Derek Prince Derek Prince
  • Kenneth E. Hagin Kenneth E. Hagin
  • Joel Osteen Joel Osteen
  • Billy Graham Billy Graham
  • John F. Walvoord John F. Walvoord
  • Tarjányi Péter és Dosek Rita Tarjányi Péter és Dosek Rita
  • John Loftus és Mark Aarons John Loftus és Mark Aarons

Rólunk

A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként. A kiadó jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A Hit Gyülekezete olyan közismert és nagy népszerűségnek örvendő keresztény vezetők, illetve szerzők könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Derek Prince, Kenneth E. Hagin, Marilyn Hickey, Billy Graham, Joel Osteen, Randall Price, John Hagee vagy Lester Sumrall. Ezek a kiadványok nem csupán itthon, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a neoprotestáns közösségekre. A hitéleti könyvek mellett azonban politikával, közélettel, családdal foglalkozó művek is megtalálhatók a Patmos Records kínálatában.

A Patmos Records 2011-ben jelentette meg a nyelvezetében és formájában egyaránt megújított magyar nyelvű Biblia-sorozatát, amely 2012-ben kiemelkedő szakmai elismerésben is részesült, amikor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapest Márka díjjal is kitűntették a kiadót a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett eredményes munkájáért.

A kiadó a könyvterjesztés területén is újításba kezdett, amikor 2012 augusztusában megnyitotta Patmos Book and Café nevet viselő üzletét Budapest belvárosában. A kávézó arra kínál lehetőséget, hogy az érdeklődők vonzó, kellemes környezetben böngészhessék és vásárolhassák meg a kiadványokat.

Patmos Book & Café a belvárosban

A Patmos Records gondozásában megjelent könyvek és egyéb kiadványok webáruházunk mellett a Patmos Book and Café (V. kerület, József nádor tér 9.) üzletben, Budapesten a Hit Parkban, illetve a Hit Gyülekezete vidéki istentiszteleteinek helyszínein is megvásárolhatóak.

Patmos Book & Cafe