Több ezer tartalom egy CD áráért! 1000 igehirdetés, 600 dicséret és 500-500 rövid üzenet és kérdés válasz. 

A kezdetektől egészen napjainkig átívelő médiatár időszakokra és témakörökre lebontva segít abban, hogy mindig megtaláld azt az üzenetet, amire épp a leginkább szükséged van. A 100 tematikus lejátszási listában többek között olyan témák között böngészhetsz, mint a bibliai hit, az áldás és átok törvényszerűségei, az anyagi élet alapjai, a sikeres párválasztás, házasság és gyermeknevelés feltételei. 

Exkluzív tartalmak:

- Prédikációk a 80-as és 90-es évekből

- Ifjúsági Konferencia folyamatosan bővülő archívuma

- Friss dicséretek a Hit Gyülekezete összejöveteleiről

- Derek Prince Magyarországon elmondott prédikációi

 

Az alkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból:

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hit.hitgyulekezete

https://apps.apple.com/us/app/hit-gyulekezete/id1445577390

 

Számítógépen, laptopon pedig az alábbi oldalon hallgatható:

 

https://app.hit.hu

Kiadás dátuma 0000-00-00

Szerzőink

  • Németh Sándor Németh Sándor
  • Derek Prince Derek Prince
  • Kenneth E. Hagin Kenneth E. Hagin
  • Joel Osteen Joel Osteen
  • Billy Graham Billy Graham
  • John F. Walvoord John F. Walvoord
  • Tarjányi Péter és Dosek Rita Tarjányi Péter és Dosek Rita
  • John Loftus és Mark Aarons John Loftus és Mark Aarons

Rólunk

A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként. A kiadó jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A Hit Gyülekezete olyan közismert és nagy népszerűségnek örvendő keresztény vezetők, illetve szerzők könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Derek Prince, Kenneth E. Hagin, Marilyn Hickey, Billy Graham, Joel Osteen, Randall Price, John Hagee vagy Lester Sumrall. Ezek a kiadványok nem csupán itthon, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a neoprotestáns közösségekre. A hitéleti könyvek mellett azonban politikával, közélettel, családdal foglalkozó művek is megtalálhatók a Patmos Records kínálatában.

A Patmos Records 2011-ben jelentette meg a nyelvezetében és formájában egyaránt megújított magyar nyelvű Biblia-sorozatát, amely 2012-ben kiemelkedő szakmai elismerésben is részesült, amikor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapest Márka díjjal is kitűntették a kiadót a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett eredményes munkájáért.

A kiadó a könyvterjesztés területén is újításba kezdett, amikor 2012 augusztusában megnyitotta Patmos Book and Café nevet viselő üzletét Budapest belvárosában. A kávézó arra kínál lehetőséget, hogy az érdeklődők vonzó, kellemes környezetben böngészhessék és vásárolhassák meg a kiadványokat.

Patmos Book & Café a belvárosban

A Patmos Records gondozásában megjelent könyvek és egyéb kiadványok webáruházunk mellett a Patmos Book and Café (V. kerület, József nádor tér 9.) üzletben, Budapesten a Hit Parkban, illetve a Hit Gyülekezete vidéki istentiszteleteinek helyszínein is megvásárolhatóak.