Akció n vagyok

„Megtiszteltetés és kiváltság imádkozni, sírni, együtt szolgálni azokkal
a keresztényekkel, akik saját családtagjaiktól, szomszédjaiktól,
kormányuktól szenvednek Jézus Krisztusba vete hitük miatt. Mikor
felidézzük arcukat és történeteiket, Pál apostollal együ mondjuk:
»Hálát adok az én Istenemnek, minden tirólatok való emlékezésemben,
…mindenitekért nagy örömmel könyörögvén, mivelhogy részt vehetek az evangélium ügyében az első naptól fogva mind ez ideig« (Filippiekhez írt levél 1,3–5).

Isten rendkívüli módon munkálkodik a legborzalmasabb terror, elnyomás, erszak közepe e is. Az ebben a könyvben bemutatkozó keresztények olyan reménységről és erről tesznek tanúbizonyságot,
mely egyszerre természetfölötti és örökkévaló. Ők azok,
akik teljesen feladták személyes terveiket, és megtanulnak teljes mértékben
Istenre hagyatkozni. Sokat tanulhatunk a példájukból.”

Cole, Cheryl és Jason
Mártírok Hangja
Az n vagyok szerkeszti

Szerző Inspiráló történetek keresztényekrôl, akiknek iszlám szélsôségesekkel kell szembenézniük.
Alcím mártírok hangja
Eredeti cím I am n
Fordította Tóthné Kincs Vivien
Kiadó Patmos Records
Kiadás dátuma 2016-10-02
Kiadás 1 kiadás
Oldalszám 248
Nyelv magyar
Kötés puha

Szerzőink

  • Németh Sándor Németh Sándor
  • Derek Prince Derek Prince
  • Kenneth E. Hagin Kenneth E. Hagin
  • Joel Osteen Joel Osteen
  • Billy Graham Billy Graham
  • John F. Walvoord John F. Walvoord
  • Tarjányi Péter és Dosek Rita Tarjányi Péter és Dosek Rita
  • John Loftus és Mark Aarons John Loftus és Mark Aarons

Rólunk

A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként. A kiadó jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A Hit Gyülekezete olyan közismert és nagy népszerűségnek örvendő keresztény vezetők, illetve szerzők könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Derek Prince, Kenneth E. Hagin, Marilyn Hickey, Billy Graham, Joel Osteen, Randall Price, John Hagee vagy Lester Sumrall. Ezek a kiadványok nem csupán itthon, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a neoprotestáns közösségekre. A hitéleti könyvek mellett azonban politikával, közélettel, családdal foglalkozó művek is megtalálhatók a Patmos Records kínálatában.

A Patmos Records 2011-ben jelentette meg a nyelvezetében és formájában egyaránt megújított magyar nyelvű Biblia-sorozatát, amely 2012-ben kiemelkedő szakmai elismerésben is részesült, amikor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapest Márka díjjal is kitűntették a kiadót a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett eredményes munkájáért.

A kiadó a könyvterjesztés területén is újításba kezdett, amikor 2012 augusztusában megnyitotta Patmos Book and Café nevet viselő üzletét Budapest belvárosában. A kávézó arra kínál lehetőséget, hogy az érdeklődők vonzó, kellemes környezetben böngészhessék és vásárolhassák meg a kiadványokat.

Patmos Book & Café a belvárosban

A Patmos Records gondozásában megjelent könyvek és egyéb kiadványok webáruházunk mellett a Patmos Book and Café (V. kerület, József nádor tér 9.) üzletben, Budapesten a Hit Parkban, illetve a Hit Gyülekezete vidéki istentiszteleteinek helyszínein is megvásárolhatóak.