ÁSZF

Bejelentkezés, kijelentkezés, regisztráció
Első vásárlása megkezdése előtt regisztráltatnia kell magát áruházunkban. Önnek ehhez nem kell mást tennie, mint a Regisztráció menüpontra kattintva kitölteni a regisztrációhoz szükséges adatokat. A regisztrációval hozzájárul ahhoz, hogy adatait a Patmos Records Kereskedelmi és Kiadó Szervezet nyilvántartásba vegye és kezelje az 1992. évi LXIII.2011. évi CXII.  törvény előírásai szerint, valamint a jövőben termékeivel, akcióival kapcsolatos információkat juttasson el Önnek. Regisztrálás után rendszerünk belépteti Önt az áruházunkba.

Termékszavatosság
A megrendelt termékekre a Ptk. 6:168. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Hibás teljesítés esetén kifogásáról a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa a Patmos Records Ügyfélszolgálatát. Hibás teljesítés esetén a megrendelését : - elsősorban kicseréljük - ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés  esetén az új termék megküldésének a postaköltsége) a Patmos Records Kereskedelmi és Kiadói Szervezetet terhelik.

Elállás joga
Ön a csomag átvételétől számított 14napon belül a vásárlástól - figyelemmel a 45/2014.(II.26.) Korm. rendeletre- indoklás nélkül a Patmos Records Ügyfélszolgálatához eljuttatott nyilatkozatával elállhat. A sértetlen (külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes) kiadványt a megrendelő nevével, saját költségén küldje vissza az elállás közlésétől számított legkésőbb 14 napon belüla Patmos Records címére (1103 Budapest, Gyömrői út 69.), és 30 napon belül visszatérítjük Önnek a kiszállított termékek vételárát. A visszatérítés nem érvényes a szállítási költségre. Utánvéttel visszaküldött csomagok átvételére nincs lehetőségünk. Felhívjuk figyelmét, hogy nem gyakorolhatja a fenti elállási jogát hang- és képfelvétel megrendelése esetén, ha a kiszállítás után a védőcsomagolást felbontotta.

Kosár, Megrendelés
Ahhoz, hogy a kiválasztott terméket megrendelje nem kell mást tennie, minthogy a könyvek alatt levő Kosárba ikonra kattint. Ezzel a termék az Ön kosarába kerül. Ezt követően választhat, hogy folytatja a vásárlást és újabb termékeket helyez a kosarába, vagy a már kiválasztott terméket megrendeli és továbblép a fizetéshez.
Az oldal tetején levő Kosár feliratra kattintva megtekintheti a kiválasztott könyveket, törölheti azokat a kosárból. Kosarában tetszőleges számú terméket elhelyezhet, akár több példányt is rendelhet ugyanabból a könyvből. A könyvek darabszámát úgy módosíthatja, hogy a könyv mellett levő Mennyiség mezőbe beírja a megfelelő darabszámot, majd Kosár Frissítése ikonra kattintva nyugtázza azt. Ezután az oldal frissül.
A megrendelés véglegesítéséhez kattintson a Pénztár ikonra. A kosár funkciót áruházunkba való belépés nélkül is használhatja, de rendelni csak abban az esetben tud, ha áruházunkban regisztráltatja magát, és bejelentkezik a rendszerünkbe.

Fizetés, szállítás
A megrendelt termékek árát és a szállítási költséget Paypal vagy utánvéttel lehet megfizetni.
Amennyiben Ön csak digitális terméket ( e-könyv, zenei letöltés) rendel, akkor kizárólag Paypal fizetés lehetséges. A sikeres tranzakció után rendszerünk e-mailben értesíti Önt a fizetés megtörténtéről és a Patmos webáruház felületén az Ön felhasználó nevére kattintva láthatja megrendelésének állapotát, illetve azt, hogy hogyan töltheti le a kifizetett terméket. Egy digitális termék 5 napon belül 2 alkalommal 1 IP címről tölthető le!

Amennyiben Ön digitális (e-könyv, zenei letöltés) és materiális (könyv, MP3 CD, DVD) kiadványokat is rendel Ön választja ki, hogy Paypal vagy utánvéttel fizet.

Paypal–on keresztül történő fizetés esetén, a sikeres tranzakció Paypal visszaigazolása után rendszerünk e-mailben értesíti Önt a fizetés megtörténtéről, a digitális termékek letöltési módjáról. A Patmos webáruház felületén az Ön felhasználó nevére kattintva láthatja megrendelésének állapotát, illetve azt, hogy hogyan töltheti le a kifizetett digitális terméket. Egy digitális termék 5 napon belül 2 alkalommal 1 IP címről tölthető le! A megrendelt materiális terméket 5 munkanapon belül postára adjuk.

Amennyiben Ön digitális (e-könyv, zenei letöltés) és materiális (könyv, MP3 Cd, dvd) kiadványokat is rendel utánvéttel a digitális termék az utánvéttel kifizetett összeg jóváírása után tölthető le, rendszerünk e-mailben értesíti Önt a fizetés megtörténtéről, a digitális termékek letöltési módjáról. A Patmos webáruház felületén az Ön felhasználó nevére kattintva láthatja megrendelésének állapotát, illetve azt, hogy hogyan töltheti le a kifizetett digitális terméket. Egy digitális termék 5 napon belül 2 alkalommal 1 IP címről tölthető le!

Utánvétes rendelés esetén utólag, a csomag átvételekor kell fizetni készpénzben.

A raktáron lévő könyvek postára adási határideje: utánvétes fizetés esetén a rendeléstől számított, bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakció banki visszaigazolása utáni pénteken. A pénteken reggel 8 óra után leadott, valamint a hétvégi rendeléseket a következő hét péntekén adjuk postára. A termék megrendeléséről rendszerünk automatikusan e-mailben értesíti Önt.

Könyveit a GLS rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, melynek szállítási díját a kosár tartalmára rendszerünk automatikusan kiszámolja.

Könyvtárak, intézmények és nagyobb értékű céges megrendelések esetében előzetes egyeztetés alapján átutalással történő fizetés és egyedi szállítás is kérhető. Az erre vonatkozó igényét külön jelezze honlapunkon.

Személyes átvétel
A megrendelés után a csomag átvételi időpontjáról e-mailben értesítjük. A csomag a 1051 Budapest, József nádor tér 9. szám alatt található Patmos Book&Cafe üzletünkben vehető át. Az üzlet telefonszáma: +36 30 947 73 23.

Vásárlás külföldről
Külföldi megrendelés esetén a könyvek értékét, a postaköltséget és a banki költséget előre kérjük kifizetni. Ha megfelel Önnek ez a lehetőség, küldje el a kiválasztott könyvek címét e-mailben a rendeles@patmosrecords.hu címre. Munkatársunk valamennyi költséget kiszámolja, és elküldi Önnek cégünk bankszámlaszámával és banki adataival együtt. Megrendelt könyveit a GLS rendszerén keresztül juttatjuk el Önhöz, a GLS mindenkori nemzetközi díjtáblázata alapján.

A jelen szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Ptk. és a 45/2014.(II.26.) Korm.rendelet vonatkozó szabályai az irányadóak.

Adattovábbítási nyilatkozat
A felhasználó tudomásul veszi, hogy a Patmos Records Kereskedelmi és Kiadó Szervezet (székhelye: 1103 Budapest, Gyömrői út 69.) által a patmosrecords.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adatai átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: név, e-mail cím, telefonszám, számlázási cím adatok és szállítási cím adatok. Az adatfeldolgozó által végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: https://simplepay.hu/vasarlo-aff

Rólunk

A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként. A kiadó jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A Hit Gyülekezete olyan közismert és nagy népszerűségnek örvendő keresztény vezetők, illetve szerzők könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Derek Prince, Kenneth E. Hagin, Marilyn Hickey, Billy Graham, Joel Osteen, Randall Price, John Hagee vagy Lester Sumrall. Ezek a kiadványok nem csupán itthon, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a neoprotestáns közösségekre. A hitéleti könyvek mellett azonban politikával, közélettel, családdal foglalkozó művek is megtalálhatók a Patmos Records kínálatában.

A Patmos Records 2011-ben jelentette meg a nyelvezetében és formájában egyaránt megújított magyar nyelvű Biblia-sorozatát, amely 2012-ben kiemelkedő szakmai elismerésben is részesült, amikor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapest Márka díjjal is kitűntették a kiadót a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett eredményes munkájáért.

A kiadó a könyvterjesztés területén is újításba kezdett, amikor 2012 augusztusában megnyitotta Patmos Book and Café nevet viselő üzletét Budapest belvárosában. A kávézó arra kínál lehetőséget, hogy az érdeklődők vonzó, kellemes környezetben böngészhessék és vásárolhassák meg a kiadványokat.

Patmos Book & Café a belvárosban

A Patmos Records gondozásában megjelent könyvek és egyéb kiadványok webáruházunk mellett a Patmos Book and Café (V. kerület, József nádor tér 9.) üzletben, Budapesten a Hit Parkban, illetve a Hit Gyülekezete vidéki istentiszteleteinek helyszínein is megvásárolhatóak.