Szállítási és fizetési információk

 

 

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

Csomagjainkat a GLS futárszolgálat kézbesíti, munkaidőben 8 és 17 óra között Magyarország területén. A második kézbesítési kísérlet ingyenes.

A szállítás a megrendeléstől számított 2-5 munkanapon belül történik, országhatáron belül. A csomag kiszállításának várható időpontjáról a futárszolgálat sms-ben értesítést küld Önnek.

 

FIZETÉSI MÓD

Bankkártyás utalás

Átutalás esetén kérjük, hogy az alábbi bankszámlaszámra utalja a fizetendő összeget.

 

BANKI ADATAINK:

Számlatulajdonos:

Patmos Records Kiadói és Kereskedelmi Szervezet

Pénzintézet: K&H Bank

Számlaszám: 10400157-00026744-00000009

 

Külföldről történő fizetés esetén:

IBAN: HU45 1040 0157 0002 6744 0000 0009

SWIFT kód: OKHBHUHB

 

A számlát a csomaggal együtt küldjük el Önnek.

 

Kérjük, hogy banki átutalás esetén a megjegyzés rovatban feltétlen adja meg rendelése számát! Az összeg beérkezését követően azonnal intézkedünk, hogy a csomag minél előbb eljusson Önhöz.

 

SIMPLEPAY - Online fizetési rendszer
(Részletes tájékoztatót a honlap alján, a Simplepay logóra kattintva olvashat)

 

Személyes átvétel

Önnek lehetősége van a személyes átvételre üzletünkben. Ebben az esetben a banki átutalást kell választani, a "Megjegyzés" rovatba pedig feltüntetni, hogy személyesen venné át a megrendelt csomagot. Miután átutalta számunkra a rendelés összegét (a szállítási költséget nem kell), értesíteni fogjuk, hogy mikortól vehető át az üzletben.

 

ÜZLETÜNK CÍME:

Patmos Book & Café

Budapest, V. kerület, József nádor tér 9.

Nyitvatartás: H–P: 9:00–16:00, Szo: Zárva, V: Zárva

 

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

 

Belföldre történő szállításnál banki átutalás esetén

 

Csomagsúly

Fuvardíj / Csomag (Ft)

1,1–2kg

1890

2,1–3 kg

1890

3,1–5 kg

2230

5,1–10 kg

2230

10,1–15 kg

2640

15,1–20 kg

2640

20,1–25 kg

3230

25,1–30 kg

3230

30,1–40 kg

3540

 

Az árak tájékoztató jellegűek. A pontos szállítási költséget a program a rendelés véglegesítése előtt automatikusan kalkulálja. Az árváltozás jogát fenntartjuk.

 

 

 

Rólunk

A Patmos Records 2010-ben alakult a Hit Gyülekezete kiadói- és terjesztői szervezeteként. A kiadó jelenleg közel 100 kiadvánnyal rendelkező portfólióval büszkélkedhet. A könyveken túl e-könyvek, CD-k, DVD-k széles választéka is megtalálható a kiadó kínálatában. Az elmúlt közel öt év során több társkiadó is csatlakozott a Patmos Records munkájához. A kiadó megalakulása óta minden évben részt vesz a neves Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

A Hit Gyülekezete olyan közismert és nagy népszerűségnek örvendő keresztény vezetők, illetve szerzők könyveit jelentette meg az elmúlt évtizedekben, mint Derek Prince, Kenneth E. Hagin, Marilyn Hickey, Billy Graham, Joel Osteen, Randall Price, John Hagee vagy Lester Sumrall. Ezek a kiadványok nem csupán itthon, hanem a határokon túl is nagy hatással voltak a neoprotestáns közösségekre. A hitéleti könyvek mellett azonban politikával, közélettel, családdal foglalkozó művek is megtalálhatók a Patmos Records kínálatában.

A Patmos Records 2011-ben jelentette meg a nyelvezetében és formájában egyaránt megújított magyar nyelvű Biblia-sorozatát, amely 2012-ben kiemelkedő szakmai elismerésben is részesült, amikor is elnyerte a Magyar Termék Nagydíjat. Két évvel később pedig, azaz 2014-ben, a Fővárosi Közgyűlés döntése alapján a Budapest Márka díjjal is kitűntették a kiadót a Biblia népszerűsítése és megújítása terén végzett eredményes munkájáért.

A kiadó a könyvterjesztés területén is újításba kezdett, amikor 2012 augusztusában megnyitotta Patmos Book and Café nevet viselő üzletét Budapest belvárosában. A kávézó arra kínál lehetőséget, hogy az érdeklődők vonzó, kellemes környezetben böngészhessék és vásárolhassák meg a kiadványokat.

Patmos Book & Café a belvárosban

A Patmos Records gondozásában megjelent könyvek és egyéb kiadványok webáruházunk mellett a Patmos Book and Café (V. kerület, József nádor tér 9.) üzletben, Budapesten a Hit Parkban, illetve a Hit Gyülekezete vidéki istentiszteleteinek helyszínein is megvásárolhatóak.